Translate a Web Site
English Spanish French Italian Japanese Schweiz Norway Dutch Arabic German Korean
Manufacturer of Disc Springs, Belleville Washers, Wave Spring Washers, Serrated Washers, Flapper Reed Valve, Precision Stampings & Sheets, Curved Washers, Sprial Power Springs, Hot Coiled Springs, Thane, India

fabrikanten van :

*schotelveren, Belleville sluitringen, getande ringen (rib), gebogen ringen, golf veerringen, kogellager ringen, ringen met sleuven, beker sluitringen & veerringen
* spoel, spiraal, klok, constante kracht veren
* precisie allerhande & plaatdelen voor de auto-industrie
* hete spiraalveren
* paspennen & spiraal pinnen
* ring circlips & draagringen
* afstandhouders & vulplaten
* afsluitklep Reed & plaatkleppenDisc Spring
schotelveren zijn conisch gevormd hoekige schijven, die worden geladen in de axiale richting. schotelveren bieden van een goed ontwikkelde oplossing voor veel technische problemen.
materialen, toepassingen & selectie, Installation Setting & Stacking, symbolen en eenheden, std DIN 2093, toleranties, kogellager schotelveren, Belleville ringen DIN 6796.

Wave Spring Washer
golf ringen zijn golvende metalen ringen ontworpen om een compenserende veerkracht te bieden en een belasting handhaven of op te nemen schok. Dit zijn de schijf van onregelmatige vorm gevormd op een zodanige manier dat wanneer het geladen afbuigt, werkt als een veer, en biedt een voorspanning tussen twee oppervlakken.
Serrated Washers
getande ringen zijn schotelveren met trapeziumvormige dwarsdoorsnede aan beide zijden voor aangrijpend. iis getande borgrondsels ringen zijn klaar om fit te houden en de voorspanning los te voorkomen.

Flapper Reed Valves
membraanklep is een afsluitklep stalen onderdeel gebruikt in verschillende types van compressoren voor een doeltreffende controle van gas, brandstof en lucht. flap Reed kleppen moet in staat zijn die continu gedurende lange perioden zonder te bezwijken.
Stampings & Sheet
omgaan met grote hoeveelheden van allerhande & plaatwerk componenents. hebben automatische Afrollers & feeders & hoge snelheid hittebehandeling oven voor snellere productie. kunnen we tot stempel van de dikte van 10mm of 0.4 ".


Curved Washers
gebogen ringen hebben verschillende voordelen ten opzichte van conventionele draadveren waar gewicht en ruimte betreft. gebogen veerringen zijn gemaakt van gehard staal en RVS in een aantal maten. alle ringen zijn uitgesloten met behulp van onze eigen proces om de beste ronde randen voor een langere levensduur te bereiken....

Spiral Power Springs
macht veren ook wel klok veren op te slaan en vrijkomen van energie in de vorm van het koppel. deze zijn meestal gemaakt van rechthoekige doorsnede materiaal of strips, hebben een speciale behouden gaten of bochten aan beide uiteinden en zijn platte wond.

Spiral Torsion Springs
deze zijn meestal gemaakt van rechthoekige doorsnede materiaal, vlakke strook, met ronde randen of randen normale split met evenveel of meer ruimte tussen de rollen. deze flat te zijn gewikkeld koppel te bereiken. voor de eerste 3600, koppel geleverd per omwenteling is lineair.

Hot Coiled Springs
hot-spiraalveren wordt doorgaans gebruikt bij verhoogde temperaturen, hoge belasting toepassingen, in een corrosieve omgeving. het vervoer industrie, landbouw uitvoering van de fabrikanten, en de bouw apparatuur fabrikanten zijn enkele van de grootste gebruikers van de hete spiraalveren.

Coil Springs
Wij ontwerpen een verscheidenheid aan bronnen voor bijna elk type van de aanvraag tot suite heeft u specifieke behoeften.
drukveren., trekveren,
torsieveren,

 

 


adres: geen complot. een-26, weg. 10, wagle industrieterrein, Thane - 400604, Maharashtra, India
* Tel. : 2582 1941 / 2508 / 2581 3416 * fax: 4478 91-22-2582

* e-mail :
website: www.discspringsindia.com, www.internationalsprings.com, www.bellevillewashersindia.com